Wij zijn Dag & Anniek

Gebeten door muziek! En dat we daarvan genieten zal je zeker aan ons kunnen zien wanneer we optreden. We leggen de lat steeds hoog voor ons zelf wanneer het aankomt op kwaliteit, zijn flexibel naar onze klanten toe en halen er enorm veel voldoening uit wanneer we na afloop een brede glimlach van hen mogen ontvangen.

" Aanrader voor een geslaagd feestje!
Voor elk wat wils... sfeer en ambiance verzekerd! "

Anniek Raedschelders

Ze liet de witte-zwarte toetsen van haar piano los om alle aspecten van haar stembanden te verkennen. Van schoolkoortje naar rockband, zo de wereld rond met Up With People, door naar verschillende pop coverbands. Voeg hier nog een zwak voor country aan toe en er ontstaat een veelzijdige zangeres die met het grootste plezier haar klanken door de microfoon stuurt.

Dag

Luyten

Self-made gitarist met een brede liefde voor muziek. Door de jaren heen stelde hij zijn vingervlugheid op punt door het spelen van menig hard rock solo’s, ingewikkelde riffs en de mooiste blues ballads. Samen met Rebel Yell bracht hij eigen werk op podia doorheen de Benelux. Maar met zijn Taylor in de hand gaan de wilde haren even liggen en maakt hij originele, akoestische herwerkingen van de meest uiteenlopende nummers.

DIXIE ROSE

Naast DAG ANNIEK, waarmee we uitsluitend covers brengen, hebben we een muzikaal project met eigen geschreven nummers. Onze eerste EP is recent opgenomen en wordt binnenkort verwacht!

Tel. +32 479 63 58 23

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Youtube Icoon