Muziek voor iedere gelegenheid

De afgelopen 7 jaar mochten we deel uitmaken van de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Met deze ervaring wisten we een concept op poten te zetten dat aangepast kan worden aan de vraag en noden van de klant. Hieronder kan je alvast de beknopte informatie terugvinden. Bij interesse helpen we je graag persoonlijk verder!

info@daganniek.be

GSM +32 479 63 58 23

Dag Anniek (duo)

Kleinere feesten - Recepties - Huwelijksfeesten

Met het duo brengen we een gevarieerd repertoire van akoestische covers, liedjes van vroeger en nu die geschikt zijn voor jong en oud. Dit repertoire passen we graag aan naargelang de sfeer die gewenst is.

Bij feesten starten we met rustige nummers, zo ontstaat er een gezellige sfeer wanneer de gasten arriveren. Na een (korte) pauze pikken we de draad weer op, bouwen we het tempo op en zorgen we voor de nodige ambiance. Dansen, meezingen of gewoon genieten van de feeststemming? Het kan allemaal!

Doordat we draadloos muziek spelen kunnen we ons af en toe tussen de mensen begeven waardoor er een spontane interactie met het publiek ontstaat. 


Tijdens een receptie houden we een rustig repertoire aan zodat de muziek eerder op de achtergrond blijft. Ook hier is het mogelijk dat we tijdens het optreden tussen de gasten door wandelen voor net dat tikkeltje extra animatie.

Ceremonie

Huwelijk - Doop - Communie - Lentefeest

Maak je ceremonie extra persoonlijk en kies voor onze ingetogen covers met zang en akoestische gitaar.

Voor de muzikale invulling van je ceremonie kan je liedjes kiezen uit onze uitgebreide lijst van hedendaagse en oudere popballads, een lijst die continue bijgewerkt wordt. Maar uiteraard vinden we het belangrijk dat jouw ceremonie zo persoonlijk mogelijk is! Daarom kan je zelf ook 2 liedjes voorstellen, wij maken hier dan een mooie akoestische versie van.

Dag Anniek XL

Bedrijfsfeest - Party - Event - Receptie

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat geldt ook voor de XL formule waarbij het duo vergezeld wordt door extra muzikanten. 

De samenstelling van de band wordt afgestemd op jouw wensen. De verschillende bouwstenen zijn: zang, gitaar, drum, piano

Extra beat, meerstemmige zang en variatie in de instrumentale begeleiding... iedere optie heeft zijn unieke meerwaarde voor je juiste gelegenheid. Wij adviseren je graag in de juiste keuze. 

Extra's

Soms vraagt een geslaagd feest voor meer dan enkel live muziek!

Heb je zelf weinig tijd om op zoek te gaan naar de geschikte leveranciers voor jouw feest of event? Wij hebben een goede samenwerking met vakmensen die hun kunnen al meermaals aan ons persoonlijk bewezen hebben. 

▪  DJ 

▪  Licht en geluid

▪  Decoratie

▪  Fotografie en video

▪  Grafisch ontwerp

 

We verwijzen je graag door naar de juiste personen of werken een pakket voor je uit.

Tel. +32 479 63 58 23

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Youtube Icoon